fb pikseli

Vuodesta 2006

Perheyritys

Tikle Oy on perustettu vuonna 2006. Yritys toimii perheyrityksenä. Yrittäjinä toimivat Virva Lehto ja Timo Heikkinen. Olemme toimineet sivutoimisesti vuoteen 2021 asti. Timo jatkaa omassa päivätyössään. Virva tekee yrittäjänä töitä Tikle Oy:n kautta. Siksipä sivuilta löytyykin vain Virvan kuvia ja tekstejä.

Tikle sai nimensä ajattelun kautta. Nimi piti yritykselle keksiä. Kirjoitimme paperilla kaikenlaista. Käytettiin vieraita kieliäkin. Googlattiin niitä jo keksittyjä nimiä. Tietenkin tekniselle puolelle suuntautuneina katsoimme myös onko kyseinen nettisivu saatavilla .fi-päätteisenä. Virva piti sitten Lontoosta ostamaansa vihreätä paitaa päällään. Paidan kuvassa oli englantilaisista lastenkirjoista tuttu Mr.Tickle-hahmo. Siitä se nimi sitten lähtikin. Otettiin vaan pois kirjain c välistä. Tiklen alussa Tik viittasi tietokoneisiin ja lopussa oleva le Virvan sukunimeen Lehto. Olipa meillä hyvä nimi keksittynä!

Mikä ohjaa toimintaamme

Arvot

Koli Luonto Ryläys

Eteenpäin menevä

Oppiminen on aina mielessä ja se vie myös päivittäin eteenpäin. Oppimisen eteen on aina tehtävä jotakin esimerkiksi lukea kirjaa, lukea lehtiä tai olla mukana maailman menossa.

Onnellisuus

Joka päivä on mukava nousta, kun tietää, että saa tehdä töitä omaan yritykseen. Onnellisuus lisääntyy joka päivä. Vapaus omassa yrityksessä on ihanaa!

Auttaminen

Intohimona on auttaa ja kuunnella sekä keksiä ratkaisuja pulmiin. Empatiakyky on tahto, jota halutaan pitää yllä.

Maanläheisyys

Toimimme maanläheisissä asioissa. Luonto, luonnonmukaisuus, ihmisläheisyys ja auttaminen ovat tärkeitä toiminnassamme.

Virva Lehto seisoo

Keitä me olemme

Yrittäjien tausta

Virva on opiskellut ensin lastenohjaajaksi ja työskennellyt aluksi kymmenisen vuotta pääasiassa sosiaalista tukea tarvitsevien perheiden parissa. Sen lisäksi Virva on tehnyt töitä elintarvikealalla ja tehnyt laajasti erilaisia asiakaspalvelutöitä sekä opiskellut työn ohessa.

Molemmilla yrityksen omistajilla sekä Virvalla että Timolla on taustakoulutuksena tradenomin opinnot tietojenkäsittelyn puolelta. Virva on suuntautunut pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä taloushallintoon. Lisäksi Virva teki Haaga-Helian tradenomin opinnoissaan kaikki tarjolla olleet sosiaalisen median markkinoinnin kurssit.

Virva on vapaa-ajallaan tehnyt vapaaehtoistöitä taloushallinnon, sosiaalisen median parissa ja ollut pitkään vertaistukiryhmän vetäjänä. Vapaa-ajalla koko meidän perhe tykkää liikkua luonnossa ja tutkia luonnon pieniä ihmeitä.

Yrittäjäksi ryhdyimme, kun meiltä alettiin pyytää markkinointimateriaalia ja kotisivujen tekemistä. Oli helpompaa perustaa yritys ja laskuttaa sitä kautta. Vuosia toimimmekin sivutoimisena.

Vuonna 2018 Virvalla murtui kotona kantaluu. Virva hyppäsi keittiöjakkaralta alas ja kuuli naksauksen jalassaan. Tämän seurauksena Virva joutui ensin sairaslomalle, osasairauslomalle sekä  työkokeiluun omalla työpaikalla että ulkopuolisissa yrityksissä, kunnes viimein päätyi lisäkoulutukseen Rastor Instituuttiin ja sitä kautta tekemään tästä omasta yrityksestä päivätyön itselleen. Rastorissa Virva tekee digitaalisen ja somemarkkinoinnin lisäkoulutusta.

Mikä on tehtävämme

Missio

Tehtävämme on olla toisen yrittäjän apuna ja tukena sekä tuottaa palveluita, joita useat yrittäjät tarvitsevat.
Tiklen Digitaalinen assistentti tekee töitä Apple MacBook Airilla.
Koli Luonto Ryläys

Mitä haluamme olla tulevaisuudessa

Visio

Tavoitteemme on olla kasvava yritys digitaalisen assistentin palveluissa. Pyrimme kasvattamaan liikevaihtoa ja rekrytoimaan uusia osaajia yritykseen.

Pyrimme kohti luontoa ja vapautta. Haluamme tehdä työtä, jossa olemme onnellisia päivittäin.

Ota yhteyttä

* vaadittavat tiedot

Saat vinkkejä sisällöntuotantoon

Tilaa Tiklen digitaalisen assistentin sähköpostilista

Saat vinkkejä

  • sosiaalisen mediaan
  • kotisivujen sisällöntuotantoon
  • ideoita, mitä sisältöä voisi tehdä
  • huomionarvoisista aiheista tietoa

Saat ilmaiseksi tulostettavan pohjan, jolla saat selville, mitkä työt kannattaa ulkoistaa!