perheyritys

Vuodesta 2006

Tikle Oy on perustettu vuonna 2006. Yritys toimii perheyrityksenä. Yrittäjinä toimivat Virva Lehto ja Timo Heikkinen. Olemme toimineet sivutoimisesti vuoteen 2021 asti. Timo jatkaa omassa päivätyössään. Virva tekee yrittäjänä töitä Tikle Oy:n kautta.

Tikle Oy logo
Mikä ohjaa toimintaamme

Arvot

Kirjat kirjahyllyssä
Kirjat kirjahyllysä

Eteenpäin menevä

Oppiminen on aina mielessä ja se vie myös päivittäin eteenpäin. Oppimisen eteen on aina tehtävä jotakin esimerkiksi lukea kirjaa, lukea lehtiä tai olla mukana maailman menossa.

Onnellisuus

Joka päivä on mukava nousta, kun tietää, että saa tehdä töitä omaan yritykseen. Onnellisuus lisääntyy joka päivä. Vapaus omassa yrityksessä on ihanaa!

Auttaminen

Intohimona on auttaa ja kuunnella sekä keksiä ratkaisuja pulmiin. Empatiakyky on tahto, jota halutaan pitää yllä.

Nopeus

Asiat tehdään ajoissa, eikä niitä lykätä. Asioista uskalletaan kysyä, mutta niitä myös mietitään. Hosuen ei kuitenkaan saada tulosta vaan tekemällä nopeasti.

Yrittäjä Virva Lehto seisoo
ketä me olemme

Yrittäjien tausta

Virva on opiskellut ensin lastenohjaajaksi ja työskennellyt aluksi kymmenisen vuotta pääasiassa sosiaalista tukea tarvitsevien perheiden parissa. Sen lisäksi Virva on tehnyt töitä elintarvikealalla ja tehnyt laajasti erilaisia asiakaspalvelutöitä sekä opiskellut työn ohessa.

Molemmilla yrityksen omistajilla sekä Virvalla että Timolla on taustakoulutuksena tradenomin opinnot tietojenkäsittelyn puolelta. Virva on suuntautunut pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä taloushallintoon. Lisäksi Virva teki Haaga-Helian tradenomin opinnoissaan kaikki tarjolla olleet sosiaalisen median markkinoinnin kurssit.

Virva on vapaa-ajallaan tehnyt vapaaehtoistöitä taloushallinnon, sosiaalisen median parissa ja ollut pitkään vertaistukiryhmän vetäjänä. Vapaa-ajalla koko meidän perhe tykkää liikkua luonnossa ja tutkia luonnon pieniä ihmeitä.

Mikä on tehtävämme

Missio

Tehtävämme on olla toisen yrittäjän apuna ja tukena sekä tuottaa palveluita, joita useat yrittäjät tarvitsevat.

Apple MacBook Air
Koli Luonto Ryläys - onnellisuus - luonto - vapaus
Mitä haluamme olla tulevaisuudessa

Visio

Tavoitteemme on olla kasvava yritys digitaalisen assistentin palveluissa. Pyrimme kasvattamaan liikevaihtoa ja rekrytoimaan uusia osaajia yritykseen.

Pyrimme kohti luontoa ja vapautta. Haluamme tehdä työtä, jossa olemme onnellisia päivittäin.